240,00 € / 2 h

Lumikenkäilyä täydenkuun aikaan talvisessa lähiluonnossa tai meren jäällä oppaan kanssa. Lähde kokemaan talvinen yö, kun kuutamo valaisee maiseman ja luonto muuttaa muotoaan. Täydenkuun aikana  +/- 7 vrk, klo 18-24 välisenä aikana. Retkeen sisältyy lumikengät, kävelysauvat, otsalamput ja opastus. Ryhmäkoko 8-30 hlö. Osallistujien toivoessa, retkeä voi pidentää kahvitauolla.

Perustiedot

KohdeLoviisa
Meritie 146,07750 Isnäs

Tiedustelut

Rönnäs Seaside Resort
info@ronnas.fi
+358 400 714673
Y-tunnus: 1966974-0
Kauppias
Rönnäs Seaside Resort
info@ronnas.fi
+358 400 714673
Y-tunnus: 1966974-0

Majoitus

Kokous

Rönnäs on erinomainen valinta luonnonrauhaa, yksityisyyttä ja kiireettömyyttä arvostaville asiakkaille. Kauniit saaristomaisemat ja viihtyisät huvilat luovat rauhallisen ympäristön työnteolle. 

Tutustu kokouspalveluihin

Catering

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa maukkaat tarjoilut niin arkeen kuin juhlaan vuosien kokemuksella. Suunnittelemme ja toteutamme tarjoilut kokous- ja virkistyspäiviin sekä perhejuhliin ja illanistujaisiin.

Catering-palvelut

Kalastus

Kaikki saariston suojassa toteutettavat kalastusretket soveltuvat hyvin sekä vasta-alkajille kuin kokeneille kalastajille. Kalastukseen käytetään erityisesti sitä varten suunniteltuja turvallisia veneitä, jotka on vuokravenekatsastettu.

Varaa tästä kalastus

AKTIVITEETIT JA OHEISPALVELUT

Miltä kuulostaisi reipas pyörälenkki maisemista nauttien, ihana hemmotteluilta saunalla rentoutuen tai vaikka veneretki merituulia tuoksutellen? Järjestämme asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia ja vaihtoehdoistamme löytyy varmasti jokaiselle sopivaa tekemistä.

 

Lue lisää ja varaa

Rönnäs Instagramissa

Kartta ja osoitteet

Meritie 120 - Joutsen, Lokki, Tiira

 

Näytä ostoskori